Händelseboken 2008
2008 14 december
Hej igen!
Det går lång tid i mellan gångerna. Det gäller ju att det händer något också. Jag var ledig i fredags. Detta innebar att morgon promenaden var några timmar senare. Vi träffar inte så många klockan fem på morgonen. Men klockan nio då träffar man massor med människor. Aston är en lugn och trygg kille men jag kan berätta att Lakris är inte dålig han heller. Vi träffade en massa sjuåringar och alla ville hälsa. Aston står still och låter sig klappas med Lakris vill leka MED ALLA. Barnen var så duktiga. Ville dom inte att Lakris skulle ta deras pinnar så gömde dom pinnarna.

Lakris har blivit bättre på att INTE skälla när vi möter andra hundar. Vi jobbar på det. Vi jobbar också på att han inte skall dra i kopplet. Alla dessa kaniner och harar inne i bostadsområdet är bara för mycke. Det är dags för föreningarna att göra något igen. Träffade Ulla imorse och hon sa att Rocky slutat bry sig så det finns kanske hopp för Lakris också.

Kramar från eder Anne

2008 7 december
Hej igen!
Oj vilken hund helg. Igår var vi uppe hos pappa. Med oss hade vi Janne, Pia och Bellman. Vad många nya hundar Bellman fick träffa. Först kom Nova och Lucifer ut springand. Efter en stund kom Kerro ut och sist kom Tonya. Väl inne i huset hittade han ytterligare 6 hundar. Valparna sov mest så där var det lugnt.  Bellman tyckte nog det var skönt att få sova i bilen på vägen hem.

I dag var det skogspromenad som gällde. Det var länge sedan vi gick denna svängen. En bra sväng med mycket upp och nerför. Riktigt roligt att se Aston och Lakris springa omkring. Vi tog många bilder så jag hoppas att några blev bra.

Kramar från eder Anne

2008 2 december
Hej igen!
Aston har börjat leka med Lakris. Oftast leker dom i sängen och gärna när Lennart ligger bredvid. Leken går då till så att Aston ligger ner och Lakris springer omkring. Aston jagar Lakris med huvudet och skäller. När dom leker på golvet så har Aston börjat använda tassarna för att jaga Lakris. Att Aston använder tassarna är nytt för mig men att han leker med bara huvudet är vanligt när han leker med små hundar. Dom trivs bra ihop mina killar. Lakris vill gärna gå först på promenaden så han blir dragig när Aston för en gång skull är framför honom. Snart skall vi gå ut på kvällspromenaden. Alltid lika roligt att se vilka hundar vi träffar.

Kramar från eder Anne

2008 23 november
Hej igen!
Aston och Lakris ligger mätta och belåtna i köket. Vi har just kommit hem från en lejon promenad. Loke, Vilma, Herman, Bobo, Soya, Teddy, Major samt mina två killar var med. Vi gick en skogspromenad från Jennylund. Ett underbart höstväder följde oss under hela promenaden. Vi var lite oroliga ett tag när det fattades två hundar när vi skulle fika. Bobo kom springande ensam efter ett tag men vad var Vilma? Naturligtvis kom även hon fram ur skogen men det tog tid.

Kramar från eder Anne

Gå tillbaka till början

2008 17 november
Hej igen!
Jag har köpt ett platt Flexikoppel till Lakris. Jag är egentligen motståndare till dessa koppel. Man har inte koll på sina hundar. Dom springer kors och tvärs till andra fotgängare och cyklisters stora förtret. Dessutom har man ingen koll på hanar som sprätter överallt. Trots detta har jag inhandlat ett tre meter platt Flexikoppel. Ja varför? Först av allt - jag köpte ett platt.  Det är lika lätt/svårt att se som ett vanligt koppel. För det andra så kan jag korta kopplet och låsa det när vi möter andra. Att ha koll på två hundar plus mötande kan ibland ställa till bekymmer. Det samma gäller när man plockar upp efter hundarna. Aston som ofta är lös stannar snällt och tittar på medan jag plockar medan Lakris hela tiden vill upptäcka resten av världen. Då är det bra att kunna samla ihop kopplet och låsa. För det tredje har jag upptäckt att kopplet fungerar perfekt till mig och Aston. Jag är hela 160 cm lång och en leonberger är ju ingen liten ras. Ja? Ett vanligt koppel är för långt då vi ofta går bredvid varandra jag och Aston. Med Flexikopplet har vi inget att trassla in oss i. Eftersom avståndet mellan en kopplad Aston och mig inte är så stort har jag ofta samlat ihop kopplet i handen. Detta kan andra hundägare eller personer som inte är så förtjusta i hundar uppfatta som om Aston är ilsken. Hur mer fel kan det bli? Nej när Lakris drar för mycket i Flexikopplet så byter jag på hundarna. Det är lättare att tillrättavisa med vanligt koppel.

Puss och kram från eder Anne

Gå tillbaka till början

2008 14 november
Hej igen!
Tid är något underbart skrev jag sist. Leos tid tillsammans med sin familj är tyvärr slut. Den 6 november flög han till himmelen efter en kort tids sjukdom.
Leo var en underbar kille som vi hade fördelen att träffa många gånger. Leo och hans familj var ofta  med på våra Leonberger promenader.  Vi hade även fördelen att få passa Leo vid olika tillfällen. Tyvärr får vi aldrig mer träffa honom utan får leva på våra fina minnen.
Även Calles tid är slut. Carl Gustaf flög till himmelen den 7 november drygt ett år gammal. Tyvärr hann vi inte träffa Calle men Vyonne och Kaj har beskrivit honom som ett charmtroll. En pussgalen vildbassing.  Det känns tungt samtidigt som jag är otroligt tacksam att Aston fått vara frisk. Han är en herre som fyller 8 nästa år och jag hoppas på många friska år tillsammans.

Kramar speciellt till Yvette, Tobbe, Oliver, Yvonne och Kaj.

Gå tillbaka till början

2008 14 oktober
Hejsan igen!
Tid är något underbart. Hur fattig eller rika vi är. Hur smarta eller dumma vi är. Alla har vi lika mycket tid. Visst är det underbart?
Man kan prata bort tid. Man kan slappa bort tid eller sova bort tid. Man kan ha träningstid, mys tid ja det finns mycket trevligt man kan göra med sin tid.
Men när man lyssnar på något intressant (föredrag, utbildning, teater, bio m.m.) och någon/några runt omkring  förstör för den som pratar/berättar och även för oss som är där för att vi är intresserade då känner jag mig bestulen. Jag känner också medlidande för person som faktiskt står där framme och försöker framföra/lära ut något. Dessa "tjuvar" framträder redan i tidig skolålder. Oftast gör man detta genom att inte lyssna utan måste fråga om och om igen. Eller ännu värre förstör för att man själv inte tycker att ämnet är roligt. Jag har försvarat talare i många lägen.  Lärare och elever försöker få sina röster hörda medan ett fåtal personer helt brutalt bara stjäl deras tid. Var på en trevlig tillställning med jobbet där en servitris skulle berätta om maten. Ett gäng "gubbar" fortsätter prata.  Skiter alltså i att en annan person skall prata.  Samma gäller på jobbmöten och utbildningar jag varit på. Ett antal personer stjäl tid från oss andra genom att prata eller genom att inte vara tillräckligt fokuserade. Vattengympan är ett prakt exempel. Dom flesta går dit för att dom behöver denna träning för att orka med värken. Andra går dit för att komma ifrån familjeproblemen så som nattning eller barnens olika aktiviteter. Dom ser denna stund som en trevlig pratstund med väninnan. Tjuvarna har ingen rätt att stjäla vare sig min eller någons annan tid. Jag kommer även i fortsättningen hävda talarens respekt. Nej jag vill förvalta min tid själv så därför tänker jag nu lämna dator för att tillbringa mys tid med min familj.

Puss och kram från eder Anne

Gå tillbaka till början

2008 11 oktober
Hejsan igen!
Idag har vi varit på hundpromenad. Det var längesedan sist. Med nio hundar och några människor gick vi från Tolsered bort till fornborgen. Där fikade vi innan vi stegade tillbaka till Tolsered. Hundarna som deltog på dagens promenad var: syskonen Vilma, Troja och Bobo, systrarna Bizkit och Troja, Soya och Virre samt Aston och Lakris. Aston är pappa till systrarna Bizkit och Troja. Tyvärr är Troja rädd för små hundar annars hade hon fått följa med hem. Kul att se när hundarna räjsar om kring i skogen. Jag var lite orolig att Lakris skulle sticka men inga problem. Han kom med jämna mellanrum tillbaka för att kolla att jag var med. Aston gick inte bakom mig som han brukar på dessa promenader utan var före hela tiden. Han har blivit mer självständig på gamle dar.

Fick avbryta skrivandet i några minuter för att Lakris skällde på utsidan. Det blev en hundträff på fem hundar. Hundarna gör att man får sig en pratstund. Nej nu får jag sätta fart. Pappa och Eva kommer och hälsar på imorgon. Det blir bara en kortis för Tonya som skall valpa i nästa vecka får stanna hemma. Får se vad jag skall bjuda på. En lätt lunch och kaka till kaffet.

Puss och kram från eder Anne

Gå tillbaka till början

2008 24 september
Hejsan igen!
Efter att känt en förkylning i över en månad har den nu brutit ut. Nu sitter jag här och tycker synd om mig själv.  Känner mig trött, snorig och febrig. Nog om det.

För två helger sedan hade vi nöjet att passa Bobo och Sickan. Sickan är en underbar kille som fick Lakris att sova hela söndag kvällen. Oj vad dom lekte. Både inomhus och ute. Har inte kollat om bilderna blev bra - det gick otroligt fort hela tiden.

I veckan som gick har jag varit nere i Malmö på jobbkurs. Malmö är en fin stad men skiten. Det låg hundbajs på trottoaren och vid några tillfällen luktade det avlopp. Priserna var något dyrare en hemma i Göteborg men vad skall man göra. Äta bör man annars.... Att gå omkring i denna stad med många gränder med kullerstenar är mysigt. Ungefär som Haga.

I helgen åkte Victoria, Aston, Bobo, Lakris och Jag upp till Vara och hälsade på pappa. Vi gjorde en avstickare till Gråbo där Ammi och jag serverade kaffe och kakor till ett tjugotal personer som cyklade Posttrampet.  Själv cyklade jag Posttrampet i Västerås den 6 september. Ingen rolig dag. Det vräkte ner och efter fem mil var jag våt ända in på trosorna. Kvällen blev bättre med mat och trevliga postisar.

Uppe hos pappa väntade tre schäfrar och två schipperke. Det blev tillsammans med mina hundar tre tikar och fem hanar. Vilket gäng. Dom lekte och stojade på träningsplanen.  Dessa kort ligger kvar i kameran. Lakris lärde sig att man skall ta ett riktigt bett runt nacken och DRA. Mamma och bror visade hur det skulle gå till. Detta tillämpas nu hemma på Lejonen. Det blev en mycket trevlig helg som avslutades med att IFK vann Svenska Cupen.

Bobo kom till oss i fredags och stannar till helgen medan Cicci och Martin är på Cypern. Lite bökigt att ha tre hundar i koppel men det går. Aston går lös på morgonpromenaden medan dom andra två som jagar får gå kopplade hela tiden.

Nej nu måste jag sluta. Behöver min skönhets sömn.

Puss och Kram eder Anne

Gå tillbaka till början

2008 3 september
Hejsan igen!
Sitter en stund framför datorn. Känner mig trött idag efter att ha jobbat mellan 6 och 16. Lite för lång dag för mig. Jag började på ett nytt kontor efter semestern. Tycker det är lite jobbigt att inte kunna allt från början. Men erkänner att det är rätt skönt att se när andra sköter sysslorna som jag skötte på det andra kontoret. Jag skall lära mig en massa nya arbetsuppgifter och det ser jag verkligen fram emot. Jag har fått många nya goa arbetskamrater men jag saknar  mina gamla. Hmmm det finns för och nackdelar med allt.

Hundlivet går sakta vidare. Erkänner med en gång att på tränings fronten står det stilla. Victoria tränar lite med Lakris. Denna underbara kille funkar bra i våran familj. Han lyfter på benet och är nu nästa helt svart. Vill helst inte gå ut när det regnar eller är väldigt mörkt ute. Bästa kompisen heter Ozzy.

Aston har en lugn inverkan på Lakris med sitt otroliga tålamod. Lakris sover i Victorias säng medan Aston gärna sover inne hos oss.

Det blev några rader ändå men nu väntar sängen. Puss och Kram. Godnatt.

Gå tillbaka till början

2008 20 augusti
Hejsan igen!
Victoria klagade igår på att jag inte skriver något på hemsidan. Så jag kände att jag får skärpa mig. Ni kan ju tro att det inte händer något i vårat liv. Hmmm vad skall jag börja...

Jag börjar med denna veckan.
Igår fyllde Astons första avkommor fyra år. Ett stort GRATTIS till er alla.
I måndags var Aston med Cicci hos veterinären. Resultatet blev ett spermaprov med utmärkt resultat. Det var ett blandat gäng Cicci hade med sig. Katt kastrering, HD och AD röntgen och spermaprov. Till sin hjälp hade hon Mia. Victoria bakade en kladdkaka som vi serverade när dom återlämnade Aston.

Ja vad har mer hänt?
Jag började semestern med att åka upp till pappa i Vara för att hämta hem Perleviken´s Lakris. En schipperke hane som Nova födde den 26 april. En underbar svart liten bestämd herre. Vi har redan ett smeknamn på honom "Slamsugaren". Han testsmakar allt både inne och ute. Återkommer med bilder och mer information om våran Lakris.

Det har varit mycket Tolsered för Victoria i sommar. Hon har varit minilägerledare på Tolsered i fyra veckor.  Ett ridläger på Tolsered tillsammans med Olivia. Dessutom så bor vi  i nästan en och en halv vecka på Tolsered varje sommar när gården är stängd. Ett ridläger på Lyckans Islandshästar tillsammans med Sara har hon också hunnit med. Så man kan lugnt säga att det har varit mycket djur i sommar.

Själv har jag varit på cykelsemester tillsammans med Anna-Karin, Bengt-Ove, Dan-Inge, Lisbeth och Rasmus. Vi cyklade Linnéleden som går från Vänersborg till Trollhättan och tillbaka till Vänersborg igen.
Första sträckan var på 2,3 mil och genom fördes i regn. En trevlig tur på småvägar samt cykelvägar. Vi kom fram till Alberts hotell framåt eftermiddagen. Ett fint hotell som ligger bara några hundra meter från kanalen. Det var avslutning på Fallensdagar just denna kväll så det blev till att äta, gå på stan och titta på båtarna i slussen innan den stora avslutningen med fall, musik, ljusspel och ett riktigt stort fyrverkeri.
Dag nummer två blev en varm regnfri cykeltur på 4,6 mil. Här rekommenderar vi starkt att medtaga matsäck. Här cyklar vi nämligen mitt ute i skogen på små skogsvägar blandat med lite bredare grus vägar. Väldigt vackert men inte en glasskiosk så långt ögat kan nå. Andra natten sov vi på Ronnums Herrgård på Vargön.
Tredje dagen cyklade vi "bara"  6 km tillbaka till bilarna. Vi packade in oss och körde tillbaka till Vargön för att titta på "Predikstolen" uppe på Halleberg. Vilken utsikt.

Har också hunnit med att fixa en fest tillsammans med min syster. Victoria och Sara hjälpte till att laga mat, baka, servera och ställde även upp som lekledare. Vi var 47 stycken som tillbringade en varm sommarkväll tillsammans. Tack allihopa som deltog.

Nej nu får det räcka. Puss och Kram från eder Anne.

Gå tillbaka till början

2008 4 juni
Hejsan igen!
Vi har tillbringat några dagar i en stuga på Tjörn. Aston fick bada i havet varje dag.

Igår var vi på vatten träning i Backamo. Vi inriktade oss på tre moment. Vi hade med oss Brieost som belöning. Aston som i vanliga bara längtar ner till vattnet ville bara ha osten. Vårat första moment var att hoppa från bryggan utan att tveka. Första gången hoppa han efter osten. Dom andra gångerna hoppa han utan ost. Han gör inga snygga språng men tvekar inte. Han hoppade i farten så nästa steg blir att hoppa stillastående.
Nästa moment var att hämta in båten. Vi har tränat hemma med rep och motstånd. Vad vi inte tänkt på var att BÅTEN var ny för Aston. Efter viss tvekan vad han skulle göra tog han repet och simmade mot land. Vad vi måste träna på i detta momentet är att han skall dra båten tills den bottnar och sedan fortsätta med repet upp till land. Här fick vi tips av Britt hur vi skall fortsätta träningen.
Sista moment som vi tränade var att hämta en okänd figurat. Figuranten fick med sig ost ut som hon visade för Aston innan hon simmade ut. Funkade jättebra. Lika bra varje gång. Britt påpekade att jag ger alldeles för stora hjälper. Aston kan faktiskt själv.
Vi är jättenöjda. Det är så skönt när man känner samspelet mellan mig och Aston.

Puss och Kram från eder Anne

Gå tillbaka till början

2008 19 maj
Hejsan igen!
I helgen har vi varit i Vara och passat Novas valpar. Passat och passat.  Hennes tre pojkar har hunnit bli tre veckor och Nova är en duktig mamma. Inte så mycket att passa med andra ord. Aston, Victoria och jag åkte upp i fredags efter att jag gått Stav Göteborgsvarvet.  Pappa och Eva åkte för att titta på när senaste kullen genom förde sina MH-tester. Grattis alla Perlevikare. När vi kom hem i söndags fick vi besök av Janne och Pia. Det var grymt längesedan vi träffades. Lennart som sprang Göteborgsvarvet på lördagen fick stanna hemma. Han lyckades inte komma under 2 timmar i år heller. Tiden blev 2.05.49. Detta innebär att han måste springa nästa år igen.

Aston han tränar vatten momenten med Victoria. Dom gör framsteg. Hade tänkt åka till Backamo och träna imorgon men ryktet säger att det blir många så vi väntar till nästa gång. När man åker så många mil vill vi kunna träna ordentligt. Tjöta och umgås kan man göra hemma. Vi var uppe i Ingetorpssjön för två veckor sedan. Vattnet var kallt men Victoria bet ihop och gjorde en bra träning.

För Victoria är det mycket hoppning just nu. Hoppning varannan gång på ridskolan och på onsdagar på Oppänge. Den tjugofjärde maj är det Utbildningshoppning på Tolsered. Hon skall försöka få en häst till dressyren den trettioförsta maj. Även detta på Tolsered. Jag har investerat i en dragkrok till bilen. Thomas har lovat hjälpa mig montera den men Lennart släpper inte gärna ifrån sig sin älskade bil. Det kanske blir till sommaren så att vi kan åka på Utbildnings hoppningar till hösten.

Höll just på att glömma nämna att Millijors Joker fick Godkänt i klass B på Off. Rallylydnad i Danmark den 17 maj. Grattis!

Ha det gôôôt. Sköt om er. Kram Anne

Gå tillbaka till början

2008 11 april
Hejsan igen!
Jag har så dåligt minne att jag måste skriva direkt när det händer något. Idag tillexempel så har jag gjort bort Victoria inför ett helt fotbollslag samt några som stod på stallbacken i stallet hemma vid. Hur jag lyckades? Jag har börjat rida en Norsk Fjording. Känner mig rätt säker på henne så idag blev det en uteritt. Victoria valde dock att rida Musse i paddocken (det är hon otroligt glad för).  Det gick rätt bra vi skrittade på. När vi kommer bort till fotbollsplanen och ett stall möter vi en häst. När dom gått förbi vänder sig fjordingen helt plötsligt om och galopperar efter den andra hästen. Nu kommer det pinsamma. Jag lutar mig bak och DRAR i tyglarna. Hon vägrar att stanna utan ÖKAR istället galoppen. När Fotbollstjejerna gapflabbar slutar tjejen framför att galoppera och min fjording saknar ner för att till slut stanna.  Som kroppen känns nu kommer den att värka rätt mycket i morgonen.

Igår var Pappa och Eva hemma på middag. Nova är dräktig och Tonya har just börjat löpa. Hon skall ner till Tyskland för att träffa en stilig herre som är tilltänkt fader till hennes sista kull. Jena hade varit och simmat i en inomhusbassäng.

Jag skall i sommar ut och cykla med Dirfors/Andersson. Vet att turen är bokad men glömde fråga när den blir av. Hmmm det var det här med minnet. Imorgon blir det middag som Bengan och Lennart lagar. Kanske en promenad i Säve. Nej nu är middagen serverad. Ha en god helg.

Puss och Kram

Gå tillbaka till början

2008 27 mars
Hejsan igen!
I söndags var vi hos Martin och Cicci och åt middag och gick en promenad. Det var underbart både maten och promenaden. Cicci hade både Herrman och Lillebror hos sig. Det är blev mycket spring i skogen. Aston älskar snön. Tyvärr tog batteriet slut i kameran när jag skulle fota hundarna så det blev inga kort från skogen. I måndags var vi och hälsade på Lilian. Måste be Susanne, Jonas och Timmy att följa med då Lilian gärna vill träffa lillgrabben. Just det.....Susanne fyllde år igår så ett grattis kanske är på sin plats. Grattis!

Idag har jag lagt in nya bilder på Smutsfläck "Chico". Nettan tar många fina kort så egentligen borde Chicos album vara fullt. Jag får skärpa mig. Har även kort liggande i kameran på Astons som jag måste ta tag i. Har tydligen inte tid att skriva mer. Har lovat att baka också. Det blev mycket nu.

Puss och Kram

Gå tillbaka till början

2008 21 mars
Hej igen. Glad Påsk på er allihopa. Underbart med fyra dagar ledigt. Hoppas att jag kan vila upp mig och bli av med min förkylning.
Idag har vi varit uppe och ridit en stund. Jag red på Nicko och Victoria red på Musse. Snön fastnade under hovarna på Nicko så jag fick hoppa av och hacka bort snön.
I söndags var vi hos Marie som har Lady och Mulle för att hämta Victoria. Hon var där med sin kompis Sara. Mulle fick igång Aston till lite lek. Tro det eller ej.
I onsdags mötte jag min bror Mauriz vid tåget. Väl hemma hade redan Pappa, Eva , Fia och alla hundarna redan kommit. Det blev en tre rätters middag med vin. Kul att lyxa till det mitt i vecka.
Imorgon kommer Cicci och Martin hit en stund och senare på kvällen blir det Påsk middag hos Dirfors. Lennart och Bengt-Ove står för matlagning så det blir till att sätta sig vid dukat bord. Underbart!
Ät inte för mycket godis och ägg i helgen.
Påsk Pussar på er allihopa.

Gå tillbaka till början

2008 10 mars
Hej igen. Är i skrivande stund hemma och vårdar en kraftig förkylning. Har legat i en vecka så imorgon bär det av till jobbet igen. Då ska jag till Huvudstaden för att få lära mig mer produktkännedom som gör att jag kan hjälpa försäljarna. Eftersom det blir en resa över dagen så kompar jag på onsdag. Det passar jättebra då Aston fyller 7 år. Jag hoppas kunna skämma bort honom hela dagen. Hoppas på vackert väder så att vi kan vara ute och fotografera. Fick ett nytt objektiv i julas men har fortfarande inte använt det.

I tisdags var vi hos veterinären för den årliga sprutan. Vi han knappt in på rummet fören vi var klara. Aston hade gått ner i vikt men är inte mager. Mindre mat och mer motion är hemligheten. Varför funkar inte det på mig. Nja nu är ju inte jag överviktig men åldern börjar göra sig påmind. Jag måste börja tänka på vad jag äter. Jag äter inte mycket och blir därför mätt av godis istället för av nyttig mat. Därför har jag börjat göra nya spännande rätter. Ni som känner mig vet att jag gillar att stå i köket. Jag äter nästan allt men inte så mycket så min nya filosofi är att det jag äter skall vara något extra. Jag nöjer mig inte med smaklösa gamla rätter. Nej det skall vara gott! Victoria är inte förtjust i allt men hon får lära sig. I dag blir det pasta, champinjoner och kassler. Blir det gott så lägges receptet ut på Baksidan. Nej nu skall jag försöka lägga in några matbilder på datorn. Några uppdateringar på Baksidan hoppas jag också att jag orkar med.

Puss och Kram

Gå tillbaka till början

2008 20 februari
Hej igen. Aston och Victoria har varit i Vara i fem dagar under Sportlovet. Själv åkte jag upp i fredags efter jobbet. Det blev en helg då jag inte gjorde någonting bara slappade. Nja....borstade igenom Aston det gjorde jag ju. Hade tänkt bada honom där uppe men så blev det inte. Får ta det till helgen istället. Victoria tar över vårdnaden om Aston när jag inte är med. Mat, promenader och träning tar hon fullt ansvar för. Fia och Victoria tog ut dom stora hundarna på en sulkypromenad. Fia tog bilder med sin telefon som jag hoppas kunna få för att lägga ut på sidan.  Lennart upptäckte att han saknar Aston när han är borta. Kan detta leda till ett tillskott i familjen??

Idag hände en rolig apporterings sak. När han skulle apportera repet tog han istället upp antennsladden till stereon. Tror att han tycker att det är dags att fixa alla lösa sladdar i huset. Ja det finns mycket att fixa men varför stressa. Jobbet finns ju kvar. Idag skulle jag rensa i pappershögen men tiden gick åt till att uppdatera Tolsereds hemsida.

Gå tillbaka till början

2008 10 februari

Vecka ett var det My Dog här i Göteborg. På torsdagen stod Aston och Victoria i  rasmontern tillsammans med Cicci. På söndagen var det dags igen. Det var en upplevelse att få prata sig varm om rasen. På söndagen var Aston ensam Leonberger i montern så han var rätt trött efter en hel dag på mässan. Köpte ett "Back on Track" täcke till honom. Han börjar ju bli gammal och jag hoppas att detta skall hjälpa till att han inte blir stel än på några år
.

Vecka två var Familjen Axelsson var uppe i fjällen medan Kung Keno "Kasper"  fick vara hos oss. Kasper är otrolig lik Aston men tuffare. Första arbetsdagen var Victoria ledig från skolan och tog hand om killarna. Andra dagen var jag kompledig. Tredje och femte dagen fick dom vara hemma själva medan fjärde dagen var dom med Lennart på jobbet. Funkade jätte bra. Det var skogspromenader och Tolsereds som gällde denna veckan. På Tolsereds ville han gärna jaga katterna men han vet vad ett NEJ betyder. Hästarna tyckte han var lite väl stora och skällde för att försöka jaga bort dom. Han var dock framme och nosade på dom.

Vi har även hunnit med Stavgång i Skatås. En mil på åttio minuter. Kan inte säga att han tyckte det var kul men han hänger med. Däremot tycker han om att hälsa på Lilian (Lennarts mamma). Han vill gärna köra in huvudet under armen på henne så att hon klappar henne. Vill någon av dom andra damerna klappa honom sätter han sig snällt ner bredvid dom.

Nej nu är jag hungrig. Vi hörs en annan dag.

Gå tillbaka till början